Svensexa och möhippa

Dags att planera möhippa eller svensexa?

Vi på Eventdagen är experter på att planera och organisera svensexa och möhippa så att ni kan få en minnesvärd och härlig dag tillsammans. Oavsett om ni behöver hjälp med planering och bokningar eller om ni vill ha ett färdigt paket där vi är på plats med aktiviteter och mat så finns vi här för er. Det kan handla om allt ifrån en fartfylld dag med kofotboll och utmaningar till en lugn och avslappnande dag på spa med god mat och härlig atmosfär.

Befinner ni er i Uppsala eller Nyköping och går i tankar på att arrangera möhippa eller svensexa men känner att ni behöver hjälp på traven? Hör av er så skapar vi en minnesvärd dag för er alla.

 

Svensexa

Dags att planera svensexa? Vi hjälper er att planera hela dagen eller bara enskilda aktiviteter.

Möhippa

Dags att planera möhippa? Vi hjälper er att planera och arrangera en lyckad dag. Vi hjälper även till med enskilda aktiviteter.

Bra att veta

Vad ska man ha på sig? Vad behöver jag ha med mig? Här samlar vi vad som är bra att veta inför dagen.

Man som klättrat på svensexa

Har ni en budget - men ingen plan?

Upplever ni det svårt att veta vad ni ska göra på vännens möhippa eller svensexa?
Utifrån antalet deltagare, samt er budget kan Eventdagen hjälpa er med ett upplägg, med antingen en eller flera aktiviteter. I en kombination som passar den blivande bruden och brudgummen, samt sällskapet. 

Vi har många års erfarenhet och ett stort utbud av aktiviteter som gör sig perfekt för en lyckad svensexa eller möhippa. Utöver det har vi ett brett kontaktnät, och kan skräddarsy efter era önskemål. 

Jag vill ha inspiration och hjälp! →

Populära aktiviteter för svensexa och möhippa

Vi har ett stort utbud av aktiviteter inom olika områden. För den sportiga finns kofotboll, som även är hysteriskt roligt, eller padelturnering som avslutas med hamburgare. Finns ett matlagningsintresse hos den blivande? Då ska ni testa den uppskattade matlagningskampen. Där får ni likt ett känt matlagningsprogram, tävla under tidspress. Den som snabbars lagar den godaste måltiden vinner! 

Andra populära aktiviteter är att spela in en cover/egen låt i studio eller självförsvar/kampsport.

Saknas något eller har du egna ideér på vad ni vill göra? Tveka då inte att
kontakta oss.

Ölprovning
Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!