Sommarmingel

Sommaraktivitet för medarbetarna

Ta möjligheten till att stärka teamandan och visa uppskattning för era medarbetares insatser med en sommaraktivitet. Eventdagens sommarevenemang kan vara allt ifrån avslappnade afterworks på soliga terrasser till teambuilding aktiviteter som förbereder teamet inför sommarledigheten. Det finns möjlighet för allt från smakfulla bufféer till inspirerande workshops som sätter medarbetarnas välmående i centrum.

Vi på Eventdagen hjälper er med allt från planering till genomförande och städning, anpassat efter era behov. Vårt mål är att skapa en oförglömlig sommaravslutning som kickstartar ledigheten på bästa sätt, med fokus på gemenskap och uppskattning. Vi utgår i från Uppsala, men har arrangerat evenemang i hela Sverige.

 

Populära aktiviteter för sommaravslutningar

Vi har roliga aktiviteter som stärker teamets gemenskap, och bidrar till en positiv anda inför sommarledigheten. En känsla som håller i sig framåt hösten när det är dags att komma tillbaka igen. 

Några av våra populära aktiviteter är Fjäder i hattenFrisbeecrocketMatlagninsgkampen och Aktivitetskampen. Aktiviteter som kan kombineras utifrån era önskemål, med afterwork, föreläsning eller någon annan aktivitet. 

Vill du hyra utrustning till ditt event?

Ska ni arrangera eventet själva men behöver bord, stolar och annan utrustning? Eller räcker händerna inte till, och ni behöver hjälp på plats? Då ställer vi gärna upp eller erbjuder uthyrning av det som fattas.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!