Paket

Smarta paketlösningar

Är det dags för en aktivitet hos er? Du kanske är ansvarig och känner dig stressad över hur du ska få ihop det. Det är ingen fara, du har kommit till rätt plats. Med våra eventkoorindatorer och projektledare hjälper vi dig att lyckas med ert event.

Vi hjälper dig med tre olika paketlösningar eller på timme – allt för att möta det behov ni har för ett lyckat event. 

Idépaketet – Från idé till förverkligande

Idépaketet passar dig som behöver hjälp med det mesta från början till slut. Vi hjälper till i alla stegen under planeringsprocessen och själva eventdagen. Ni berättar er vision och vi gör allt för att förverkliga den. Vi ser till att allt ni önskar finns på plats när gästerna anländer – förtäring, personal redo att servera, musik som spelar.

Luta dig tillbaka så ser vi till att allt ni önskar finns på plats!

Strategipaketet – Stöd och strategi

Strategipaketet passar dig som till stora delar vill planera och arrangera själv, men behöver extra kompetens inom området. Här hjälper vi till vid strategiska beslut så att planeringen går så smidigt som möjligt.

Vi finns tillgängliga under hela processen för att bolla idéer och finna lösningar. Vi är ert stöd från idé till utförande, men det är ni som håller i rodret.

Praktiska paketet – Extra händer på eventet

Det praktiska paketet passar dig som endast behöver några extra händer under själva eventdagen. När det är dags för ditt event där du själv ordnat en plan och koncept, men det som fattas är hjälp med det praktiska genomförandet – är vi med under själva utförandet av eventet.

Vi dekorerar, förbereder inför, finns till hands under eventet och hjälper till att plocka ihop efteråt.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!