Företagsevent och Eventdag i Uppsala

Dags för evenemang som främjar er företagskultur?


På Eventdagen förstår vi vikten av att organisera framgångsrika evenemang som hjälper ditt team att samlas och främja era affärsmål. Oavsett om du planerar en teambuilding, en konferens eller ett företagsomfattande firande, är vi här för att se till att ditt evenemang blir problemfritt, minnesvärt och roligt.

Vi arbetar nära dig för att skräddarsy ett evenemang som passar er företagskultur och era mål. Det finns en rad olika alternativ, såsom aktiviteter som främjar:

– kommunikation
– ledarskap
– gemenskap

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Paketlösningar

Vi erbjuder tre olika paketlösningar. Allt från idé, där vi finns med er igenom hela processen. Strategi, där ni vill planera det mesta själv, men får stöttning längs vägen. Eller det praktiska paketet, där vi erbjuder extra bemanning under eventet. Möjlighet finns också att få vår hjälp per timme – allt för att möta det behov ni har för ett lyckat event.  

Konferens

Från planeringen till utförande, i stort och smått hjälper vi er med en lyckad konferens. Den skapas utifrån era önskemål och de aktiviteter vi har att erbjuda, men vi kan även anpassa om ni har någon annan idé som ni vill förverkliga. Konferens är perfekt om ni vill fördjupa er i något ämne. Utveckla personalens kunskap, bygga relationer eller stärka stoltheten hos medarbetarna. 

Team building

Vi hjälper er med eran teambuilding så att ni kan bygga upp ett starkt team och få en dag full av skratt tillsammans!

Ni väljer antingen aktiviteter från vårt utbud eller från våra samarbetspartners. Vi skapar ett skräddarsytt teambuildingpaket med olika aktiviteter som passar er.

Vårt populäraste företagsevent - välmåendedag

En halv eller heldag i hälsans och välmåendes tecken, som också bidrar till företagets hållbara företagskultur.

Under denna välmåendedag får ni en djupgående avslappning med restorative yoga. Ni får också ta del av sömnexpertens kunskap om ”sömn och hållbara team”. Där ni lär er allt om hur sömn är en viktigt del av er framtida hållbara medarbetarkultur. Detta genom både föreläsning och workshop.

Tidigare anordnade event

I princip alla aktiviteter kan vi genomföra både fysiskt eller digitalt.

Vill du hyra utrustning till ditt event?

Ska ni arrangera eventet själva men behöver bord, stolar och annan utrustning? Eller räcker händerna inte till, och ni behöver hjälp på plats? Då ställer vi gärna upp eller erbjuder uthyrning av det som fattas.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!