Företagsevent och Eventdag i Uppsala

Dags för evenemang som går hand i hand med er företagskultur?

På Eventdagen förstår vi vikten av att organisera framgångsrika evenemang som hjälper ditt team att samlas och främja era affärsmål. Oavsett om du planerar en teambuilding, en konferens eller ett företagsomfattande firande, är vi här för att se till att ditt evenemang blir problemfritt, minnesvärt och roligt.

Vi arbetar nära dig för att skräddarsy ett evenemang som passar er företagskultur och era mål. Det finns en rad olika alternativ, såsom aktiviteter som främjar kommunikation, ledarskap och gemenskap. Men också konferenser som ger ditt team viktiga branschinsikter, kunskap och nätverksmöjligheter.

Vilka tjänster erbjuder vi?

Våra tjänster inkluderar att hitta lokaler, koordinera catering, ordna transport, inköp av talare och möta specifika teman som matchar er som företag. Vi har även en mängd olika aktiviteter som bygger på gemenskap och sammanhållning, om ni vill ha en rolig och fartfylld dag tillsammans.

Vi bokar, planerar och agerar för att ni ska få ett lyckat event utifrån era önskemål. Som går hand i hand med er företagskultur.

 

Paketlösningar

Vi erbjuder tre olika paketlösningar. Allt från idé, där vi finns med er igenom hela processen. Strategi, där ni vill planera det mesta själv, men får stöttning längs vägen. Eller det praktiska paketet, där vi erbjuder extra bemanning under eventet. Möjlighet finns också att få vår hjälp per timme – allt för att möta det behov ni har för ett lyckat event.  

Konferens

Från planeringen till utförande, i stort och smått hjälper vi er med en lyckad konferens. Den skapas utifrån era önskemål och de aktiviteter vi har att erbjuda, men vi kan även anpassa om ni har någon annan idé som ni vill förverkliga. Konferens är perfekt om ni vill fördjupa er i något ämne. Utveckla personalens kunskap, bygga relationer eller stärka stoltheten hos medarbetarna. 

Team building

Vi hjälper er med eran teambuilding så att ni kan bygga upp ett starkt team och få en dag full av skratt tillsammans!

Ni väljer antingen aktiviteter från vårt utbud eller från våra samarbetspartners. Vi skapar ett skräddarsytt teambuildingpaket med olika aktiviteter som passar er.

Tidigare anordnade event

I princip alla aktiviteter kan vi genomföra både fysiskt eller digitalt.
Företagsevent

Vill du hyra utrustning till ditt event?

Ska ni arrangera eventet själva men behöver bord, stolar och annan utrustning? Eller räcker händerna inte till, och ni behöver hjälp på plats? Då ställer vi gärna upp eller erbjuder uthyrning av det som fattas.