Om oss

Vem är Eventdagen och vad gör vi?

Med vår långa erfarenhet och expertis inom företagsevent, är vi stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som optimeras för att möta varje företags unika behov och mål.

Vi förstår vikten av att skapa en stark teamkänsla och främja samarbete inom företaget. Genom våra teambuildingaktiviteter och workshops kan vi hjälpa er att stärka banden mellan era anställda och förbättra kommunikationen inom gruppen. Våra erfarna och engagerade evenemangsplanerare arbetar nära er för att förstå era specifika krav och skapa en anpassad upplevelse som matchar era mål och värderingar.

För att säkerställa att era företagsevenemang blir en succé tillhandahåller vi all den utrustning ni behöver för att skapa den perfekta miljön. Från stilfulla bord och stolar för sittande middagar och konferenser till eleganta ljusstakar och dekorationer som ger en touch av professionalism och elegans. Vårt sortiment av glas inkluderar champagne-, vin-, och ölglas, för att passa alla smaker och dryckespreferenser. Vi erbjuder även karaffer, tallrikar, kaffe- och tekoppar samt termosar för att hålla era gäster nöjda med varma drycker.

Utöver företagsevent kan vi också hjälpa till med uthyrning av utrustning för olika tillfällen. Oavsett om ni behöver möbler, ljud- och ljusutrustning eller dekorativa element, kan ni lita på oss för att tillhandahålla högkvalitativ utrustning som passar era specifika behov.

För att göra era speciella tillfällen ännu mer minnesvärda, erbjuder vi också arrangemang av möhippor och svensexor. Vår erfarna personal kan hjälpa er att skapa en oförglömlig och rolig upplevelse för bruden eller brudgummen och deras vänner. Från spännande aktiviteter och spel till tema- och dekorationstjänster, finns vi där för att ta hand om alla detaljer och se till att ni får en perfekt dag att minnas.

Oavsett om ni planerar en företagskonferens, ett företagsjubileum eller en festlig möhippa eller svensexa, kan ni luta er på vårt team av professionella evenemangsplanerare för att leverera en skräddarsydd upplevelse som överträffar era förväntningar. Vi är passionerade för att skapa minnesvärda ögonblick och ser fram emot att vara er partner i att skapa framgångsrika och oförglömliga företagsevenemang. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss tillsammans skapa magi!

Vi är Eventdagen

Klara-Maria Mach - Projektledare

Johanna Möller - Digital kreatör & SoMe

Linda Forsell - Eventkoordinator

Yvette Pierrou - Eventkoordinator och Administratör

Biim Frischenfeldt - Eventkoordinator

Angela

Angela Norman - Eventkoordinator Nyköping

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!