Svensexa i Uppsala

Ge brudgummen en oförglömlig dag med en unik svensexa med roliga aktiviteter.

Aktiviteter för en lyckad svensexa

Ska du arrangera en minnesvärd svensexa till din vän som snart gifter sig, men kämpar med att hitta en rolig och unik aktivitet? Då har du hamnat på rätt ställe! Vår tjänst erbjuder en rad spännande och underhållande aktiviteter här i Uppsala.

Varför inte prova på kofotboll – en upplevelse som garanterat kommer att få er att skratta och ha kul tillsammans. Alternativt kan ni välja bland andra roliga aktiviteter som vi listar längre ned på sidan.

Låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd och spännande svensexa för din vän och hans vänner!

Våra mesta bokade aktiviteter för svensexa

Kofotboll

Ni kommer skratta åt er själva, för att ni är utklädda till kor, men ni kommer också skratta åt åsynen av alla andra förvirrade kossor som springer efter en boll. Om ni söker efter en fysisk aktivitet där flera kan medverka och som genererar skrattkramp – då är det vår populära kofotboll ni ska boka.

Frisbeecrocket

Här får ni en fartfylld aktivitet som garanterar skratt och gemenskap. Här utmanar ni varandra i lag, och kittlar tävlingsnerverna. I denna aktivitet bryter ni isen, bygger upp en härlig laganda och gemenskap som lägger en fantastiskt grund för en fortsatt rolig dag tillsammans. 

Kick-boxning

Gillar den blivande maken träning och testa kroppens uthållighet? Då ska ni ta med gruppen på ett fysiskt och intensivt träningspass med inslag av kick – och thaiboxning. Här utmanas er kondition, balans, rörlighet, styrka och förbränning – samtidigt som ni får en rolig aktivitet. 

Skräddarsydda dagar och aktiviteter

Möjligheterna är många, och vi kan även skräddarsy aktiviteter utifrån ert sällskap. Tillsammans skapar vi ert evenemang, så att ni kan få en rolig och oförglömlig dag.
Teambuiling paddel
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Boka svensexa eller möhippa
Pris från:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa
Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!