Möhippa i Uppsala

Dags att planera för bästa väninnans möhippa?

Eventdagen hjälper er att skapa en minnesvärd möhippa med roliga aktiviteter i Uppsala. I vårt utbud av fysiska aktiviteter finns Kofotboll, 3-kamp, Spikeball och Frisbeecrocket. Men vi kan också erbjuda inspelning av låt i studio, yoga eller matlagningskamp och mycket mer!

Vi har även möjlighet att skräddarsy aktiviteter som är anpassade just efter ert sällskap. Tveka inte att höra av er så skräddarsyr vi något unikt!

Vi utgår från Uppsala eller Nyköping. För 3-kampen eller enskilda aktiviteter i Uppsala genomför vi de primärt i Gränbyparken.

Våra mest bokade aktiviteter

Spela in en låt

Var stjärnor för en dag. I en musikstudio, med all utrustning som ni behöver, får ni tillsammans med en musikproducent spela in en låt. Låten kan vara egenskriven till en känd melodi, eller vara en cover. Perfekt att spela upp på bröllopet men också för att kunna bevara som ett minne för livet.

Frisbeecrocket

Här får ni en fartfylld aktivitet som garanterar skratt och gemenskap. Här utmanar ni varandra i lag, och kittlar tävlingsnerverna. I denna aktivitet bryter ni isen, bygger upp en härlig laganda och gemenskap som lägger en fantastiskt grund för en fortsatt rolig dag tillsammans. 

Självförsvar

Söker ni en mer fysisk aktivitet, och har en blivande brud som gillar att röra på sig? Så är självförsvar en aktivitet för ert gäng! Perfekt för sällskap som är mer än 10 personer, som vill lära sig effektiva grep och tekniker, utan att det kräver någon förkunskap, men är både spännande och roligt!

Skräddarsydda dagar och aktiviteter

Möjligheterna är många, och vi kan även skräddarsy aktiviteter utifrån ert sällskap. Tillsammans skapar vi er möhippa, så att ni kan få en rolig och oförglömlig dag.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!