Teambuilding i Uppsala

Är det dags för teambuilding?​

En teambuilding kan bidra med många positiva effekter hos teamet och företaget. Vill ni att gruppen ska svetsas ihop, stärka kommunikationen, utmana samarbetet eller stärka gemenskapen? Oavsett anledning och mål med er teambuilding, så finns Eventdagen där för er, från idé till genomförande och undanplock. Allt utifrån ert behov. 

 

Hur kan Eventdagen hjälpa er? 

Vi tar hand om allt från planering till genomförande och kan skräddarsy evenemanget efter era önskemål. Välj aktiviteter från vårt varierade utbud eller kom med era egna idéer, så ser vi till att arrangera det på bästa möjliga sätt. Vi designar ett unikt teambuildingpaket med en mix av aktiviteter som passar er grupp perfekt.

Eventdagen arbetar med bokningar över hela Sverige och inget event är för stort eller för litet för att kunna bli ett fantastiskt event, för er och era medarbetare.

Vad skulle ni vilja ha för ett upplägg på er framtida teambuilding? Hör av er till oss, så kan vi komma med idéer, eller hjälpa er framåt i planeringen.  

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Passande aktiviteter för teambuilding

Vi har ett stort utbud av aktiviteter som passar perfekt för olika gruppmål, och för att främja företagskulturen.

Man som klättrat på svensexa

Hur mycket hjälp vill du ha?

Vill du ha hjälp med planering, eller bara några extra händer på ditt event? Eller behöver du ha hjälp med allt från planering till genomförande? Oavsett vad ditt behov är så finns vi där.

Mest bokade teambuildingsaktiviteter

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.
Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!