Är det dags att inviga eller lansera? Få hjälp med planering, bokning, arrangering eller undanplock. För en lyckad tillställning.

Invigning och lansering

Ska ni inviga eller arrangera lansering? Eventdagen kan hjälpa med bokning, planering, idéer eller undanplock. Utifrån ert behov, för en lyckad tillställning. 

Möjligheterna med invigning och lansering

En lyckad invigning eller lansering är inte bara en händelse – det är en möjlighet att sätta tonen för ditt företag, produkter eller tjänster. Det är en chans att engagera, imponera och skapa ett varaktig intryck hos dina gäster, samarbetspartners och potentiella kunder. Oavsett om du planerar att öppna en ny butik eller laboratorium, lansera en produkt eller presentera ditt företags senaste innovation, är vi här för att hjälpa dig att göra det minnesvärt och framgångsrikt. 

Lansering

Vi hjälper er med en välplanerad lansering. Från idéer till färdig evenemang. Upplägget kan skräddarsys utifrån ert behov, och vilken typ av lansering ni vill arrangera. Eventdagen kan hjälpta till i planeringsfasen, koordineringen och ända till undanplockning och städning efter er lyckade lansering. Möjligheterna är många när en lansering ska genomföras, och vi kan hjälpa er hela vägen.

Invigning

Från planeringen, koordinering till utförande, i stort och smått hjälper vi er med en lyckad invigning. Den skapas utifrån era önskemål och vi har en mängd aktiviteter att erbjuda. Dessa kan även anpassas om ni har något annat upplägg som ni vill förverkliga. Er invigning förtjänar de bästa förutsättningarna, och vi kan finnas där, i varje moment, eller i den mängd ni önskar.

Företagsevent

Vill ni väva samman proffsiga idéer med ny kunskap och bygga ett starkare team? Vi hjälper från planering, till bokning och utförande, utifrån de önskemål ni har. Till exempel kick-off, konferens, ledningsgruppsdagar eller andra event. Med ett stort utbud av aktiviteter samt föreläsare, kan ni få ett givande företagsevent som gynnar både företaget och medarbetarna. 

Vad kan ni förvänta er av Eventdagen?

Vårt erfarna och kreativa team av projektledare och eventplanerare arbetar nära dig för att förstå dina mål och visioner för din invigning eller lansering. Vi skräddarsyr varje evenemang för att passa dina specifika behov och hjälper till med allt från att utforma koncept och planera logistik och lokal, till att vara på plats i det slutgiltiga genomförandet. 

Vi tar hand om alla detaljer, så att du kan fokusera på att göra ditt bästa framträdande och skapa värdefulla kontakter och uppleva en välplanerad och lyckad tillställning.

Hur mycket hjälp vill du ha?

Vill du ha hjälp med planering, eller bara några extra händer på din lansering eller invigning? Eller önskar du hjälp med allt från planering till genomförande? Oavsett vad ditt behov är så finns vi där.

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.
Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!