Teambuilding och aktiviteter i Uppsala

Företagsevent utifrån ert företags behov

Vi arbetar nära dig för att skräddarsy ett event som passar er företagskultur och era mål. Utifrån era behov kan vi skräddarsy aktiviteter och upplägg med inriktningar på:

  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Gemenskap
  • Samarbete
 

Det kan vara en konferens som ger ditt team viktiga branschinsikter, kunskap och nätverksmöjligheter. Under en halvdag, heldag eller flera dagar. Eller annat företagsevent, så som invigning, teambuilding, kickoff, kundevent, lansering eller julmingel. 

Vi arbetar med bokningar över hela Sverige och inget event är för stort eller för litet för att kunna bli ett fantastiskt event, utifrån era önskemål och behov.

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Paketlösningar

Vi erbjuder tre olika paketlösningar. Allt från idé, där vi finns med er igenom hela processen. Strategi, där ni vill planera det mesta själv, men får stöttning längs vägen. Eller det praktiska paketet, där vi erbjuder extra bemanning under eventet. 
Möjlighet finns också att få vår hjälp per timme – allt för att möta det behov ni har för ett lyckat event.  

Konferens

Från planeringen till utförande, i stort och smått hjälper vi er med en lyckad konferens. Den skapas utifrån era önskemål och de aktiviteter vi har att erbjuda, men vi kan även anpassa om ni har någon annan idé som ni vill förverkliga. Konferens är perfekt om ni vill fördjupa er i något ämne. Utveckla personalens kunskap, bygga relationer eller stärka stoltheten hos medarbetarna. 

Aktiviteter

Att arrangera företagsevent innebär att skapa ett bra upplägg, där deltagarnas intresse behålls under hela evenemanget. Därför är det viktigt att blanda upp agendan med kunskapsbyggande föreläsningar, med en eller flera aktiviteter som gynnar samarbete, energinivå och sammanhållning. Då blir upplägget dynamiskt och värdefullt för alla inblandade. 

Vårt populäraste företagsevent - välmåendedag​

En halv eller heldag i hälsans och välmåendes tecken, som också bidrar till företagets hållbara företagskultur.

Under denna välmåendedag får ni en djupgående avslappning med restorative yoga. Ni får också ta del av sömnexpertens kunskap om ”sömn och hållbara team”. Där ni lär er allt om hur sömn är en viktigt del av er framtida hållbara medarbetarkultur. Detta genom både föreläsning och workshop.

Eventdagens populära föreläsningar

Att ge sina medarbetare inspirerande, kunskapsbyggande föreläsningar genererar ny energi och motivation. Vid en konferens passar det perfekt att ta in en extern person som pratar kring ett ämne ni vill lyfta. På så sätt ökar ni erfarenheten och bidrar till en starkare företagskultur. 

Vill du hyra utrustning till ditt event?

Ska ni arrangera eventet själva men behöver bord, stolar och annan utrustning? Eller räcker händerna inte till, och ni behöver hjälp på plats? Då ställer vi gärna upp eller erbjuder uthyrning av det som fattas.

Djupdyk i medarbetarnas hälsa och vikten av välmående företag

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.
Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!