Välmåendedag för medarbetare

Vill ni visa era medarbetare uppskattning, ge dem en dag i välmåendets tecken? Och få en djupare förståelse om varför sömn är viktigt för ett hållbart arbetsklimat?

Visar hur högt ni värderar era medarbetares välmående

Välmående medarbetare som trivs på jobbet, genererar bättre resultat och högre engagemang. Detta leder i sin tur till en ökad lönsamhet, och goda ord om arbetsplatsen. 

Vill ni ge era medarbetare en värdefull och kunskapsbyggande stund tillsammans? En halvdag eller heldag i hälsans och välmåendes tecken, som också bidrar till företagets hållbara företagskultur?

Under denna välmåendedag kan ni:

– Få en avslappning på djupet

– Få en kunskapsbyggande föreläsning om sömnens betydelse för framgångsrika team. 

– Kartlägga teamet och dess sömnbehov. 

– Få relevanta tips och uppföljningsplan

– Vid heldag, gå på djupet så varje individ får lära känna sina egentliga behov kring sömn och välmående. 

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Halvdag eller heldag?

Vilket alternativ väljer ni? ​

Vilket skulle passa er bäst? En dag som avrundas vid lunch, där ni får en djupgående avslappning genom restorative yoga. Värdefull kunskap om sömn och hållbara team, samt en workshop där teamet får en förståelse om sömnen och dess viktiga roll för företagets och medarbetarnas välmående. 

Eller vill ni få ut så mycket som möjligt av dagen. Då finns alternativet med en heldag som går mer på djupet, med en längre workshop. Där varje individ får kunskap om sig själv, sin sömn och hur det är av stor vikt för ett hållbart team, och ett välmående företag. Samt att teamet kartläggs, så att en uppföljning kan ske utifrån en plan ni satt tillsammans.

Föreläsaren - Frida Rångtell

Hon är sömnexperten som brinner för en ökad sömnhälsa. Både i samhället, för er som företag och för dig som individ. Hon har forskat om sömn vid Uppsala Universitet och det hon lär ut baseras på vetenskaplig kunskap om vår sömn och dygnsrytm. Med Frida får ni konkreta tips och vägledning hur en god natts sömn hänger ihop med en välmående arbetsplats.

Yogainstruktören - Sara Nilsson

Sara är utbildad inom Hatha, Restorative och Yin yoga. Hon har ett starkt intresse för personlig utveckling, och att skapa utrymme för att individer ska utforska sig själva. Och gå på djupet under yogan med reflektion och avslappning.


Vad är Restorative Yoga? 

Handlar om att slappna av och låta kroppen vila och förnya sig. Det uppnås genom behagliga yogapositioner som är helt utan ansträngning för kroppen. Fokus är att nå en djup avslappning, men restorative yoga ger även bättre sömn och kan motverka olika stressymptom.

Kontakta oss för att boka!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen!
Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!