Föreläsning – Sömnens avgörande roll för framgångsrika team

En interaktiv föreläsning om sömnens roll för framgångsrika team.

Att ligga i framkant som företag handlar i stor utsträckning om att ta hand om de som gör det möjligt – dvs alla medarbetare och ledare som driver företaget framåt. Sömnen är avgörande för hur vi mår, hur vi presterar och hur hållbara vi är – både fysiskt och mentalt.
Forskning visar att sömn stöttar inlärning, kreativitet, samarbete, hjälpsamhet, stresstålighet och mycket annat som är viktigt för hur framgångsrika vi är som team.
Trots sömnens grundläggande roll så är den allt för ofta förbisedd på arbetsplatsen. Att tillsammans jobba för att skapa bra förutsättningar för sömn och stötta varandra till en bättre sömnhälsa lägger en bra grund för en välmående organisation som når sin fulla potential.
Det är inte alltid så lätt att få till den sömn som vi skulle må bäst av. Men det finns viktiga verktyg som vi kan ta till i vår vardag för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för sömnen – både som individer och som organisation.
I den här interaktiva föreläsningen ger vår erfarna sömnexpert Frida Rångtell er kunskap, inspiration och praktiska tips för hur ni kan göra sömnen till er framgångsfaktor.

 

Vad innehåller föreläsningen?
  • Vad är bra sömn
  • Varför är det viktigt
  • Vad kan ni göra som individer för att sova bättre
  • Vilka förutsättningar kan ni tillsammans skapa för att stötta sömnhälsa i teamet, och vilka positiva effekter det skulle kunna få
  • Praktiska tips och övningar
  • Tid för frågor

 

Föreläsning kan ske både på svenska och engelska – och tiden/upplägget kan skräddarsys efter ert behov.

 

Tillägg:
Workshop & samtal där vi jobbar tillsammans för att kartlägga nuläget och lägga upp en plan för hur ni kan optimera förutsättningarna för sömnen, både med fokus på individen och på teamet som helhet. Tidsåtgång 2 timmar – pris 35.000.
  • Din sömn som individ: ditt nuläge, dina behov och steg du kan ta för att optimera din sömn, identifiera vad du kan ta med dig och jobba vidare på
  • Vår sömn: hur ni kan jobba som grupp för att skapa en bättre sömnhälsa, identifiera vad ni kan ta med er och jobba vidare på
  • Hur ni kan jobba framåt & uppföljning

 

Vill ni ha med Workshop & samtal? Skriv det som önskemål i er bokningsförfrågan.

Om föreläsaren:

Frida Rångtell är sömnexperten som brinner för en ökad sömnhälsa. Både i samhället, för er som företag och för dig som individ. Hon har forskat om sömn vid Uppsala Universitet och det hon lär ut baseras på vetenskaplig kunskap om vår sömn och dygnsrytm. Hon har synts både i digital media och veckotidningar, samt i dagspress, radio och TV. Frida är en uppskattad och inspirerande föreläsare som väcker tankar och reflektioner om vår sömn och dess betydelse i våra liv. Hon ger konkreta tips och vägledning. Om hur vi kan göra om vi vill sova bättre och skapa en bättre relation till vår sömn.

Frida Rångtell - föreläsare om sömn och team
Föreläsare: Frida Rångtell

Tidsåtgång

1 Timme

Antal deltagare

Minimum 2 deltagare

Pris

25 000 kr exkl. moms

I samarbete med

Slumra

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!