Bröllop

Njut av varje ögonblick – vi tar hand om planering, koordinering,
är era extra händer på plats eller hyr ut den festutrustning ni behöver. 

Våra tjänster inom bröllop

På Eventdagen skapar vi minnesvärda bröllop där ni kan njuta av varje ögonblick. 

Vi erbjuder planering, koordinering och hjälp på plats, samt uthyrning av bord, stolar, mingelbord, mikrofoner, glas, servis och discolampor – och mycket mer! 

Med våra samarbetspartners inom ljud, ljus, blomsterarrangemang och musik blir er dag perfekt. Låt oss ta hand om detaljerna så att ni kan fokusera på kärleken.

Hur kan vi underlätta planering inför ert bröllop?

Vill ni ha ett bollplank med en bröllopskoordinator under några timmar? Då kan vi ställa upp. Komma med idéer eller ge er vägledning där ni fastnat i planeringen. Upplägget kan skräddarsys efter ert behov.

Kanske vill ni luta er tillbaka helt och hållet? Låta en erfaren eventkoordinator sköta planering, bokning och genomförande? Inga problem – vi älskar det, och hjälper gärna till så att ni kan njuta genom hela processen och fokusera på kärleken.

Bröllopsdukning

Uthyrning av festutrustning

Uthyrning av utrustning till bröllop och fest är en populär tjänst hos Eventdagen. Vi har allt som kan tänkas behövas för ett lyckat evenemang. Och det bästa av allt. Ni slipper köpa massa saker som sedan hamnar på någon hylla för att samla damm.

Vad behöver ni? Bord, stolar, vackra vinglas, mikrofon, projektor eller en massa stämningsfulla ljusslingor? Vårt utbud är välfyllt och redo för att hyras.

Hjälp under bröllopsdagen?

Belasta inte familj eller vänner med underplock, disk och städning. Eventdagen kan vara era extra händer på plats, så att ni kan njuta fullt ut av dagen, minimera stress och fokusera på festen. 

Sång, blommor eller ljud/ljus?

Helhetsupplevelsen och detaljer är viktiga på bröllop, därför har vi samarbetspartners som tillför det lilla extra! Vill ni ha stämningsfull musik under minglet, vigseln eller vickningen? Behöver ni extra bra ljud och ljusuppsättning? Eller söker ni någon som har ett öga för dekoration och blommor? Vi kan även rekommendera enastående fotograf som fångar er dag på ett personligt och vackert sätt.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!