Julaktivitet för företag

Vill ni visa era medarbetare uppskattning för året som gått? Eventdagen kan hjälpa er att arrangera julmingel, luciafirande, glöggafton och mycket mer.

Arrangera julaktiviteter för era medarbetare!

Det är dags för den fina tiden på året då ni som företag kan visa era medarbetare extra uppskattning. Julen är på ingång, och då kan ni tacka för året som gått genom julmingel, eller annan julaktivitet. 

Tidigare år har Eventdagen arrangerat mysiga frukostar med luciatåg. Glöggmingel och kunskapsbyggande föreläsnigar, inlindat i julstämning. Möjligheterna för julaktiviteter är många och ofta väldigt uppskattade.

Eventdagen kan hjälpa er, under planering och arrangering med att ställa fram, koordinera och städa undan. Hur mycket och lite hjälp ni än behöver, så finns vi här för er, utifrån ert behov.

Vi arbetar med bokningar över hela Sverige med fantastiska event, för er och era medarbetare.

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Populärt upplägg på julevenemang

Vad är bättre än en dag där julstämning möter kunskapsbyggande och gemenskap?

Föreställ dig att ni börja dagen med en mysig julfrukost, där samtalen får fylla rummet. Levande ljus höjer mysfaktorn och rummet präglas av en varm stämning. Sedan kommer luciatåget, som sprider än mer värme och glädje med sin sång. 
Därefter får ni ta del av kunskap som ger stort värde till medarbetarna, samt företaget. För att sedan avsluta med en lusse-fika, som knyter ihop er härliga stund tillsammans. 

Hur mycket hjälp vill du ha?

Vill du ha hjälp med planering, eller bara några extra händer på ditt event? Eller behöver du ha hjälp med allt från planering till genomförande? Oavsett vad ditt behov är så finns vi där.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!