Bra att veta inför svensexa eller möhippa

För att underlätta i planeringen inför er stora dag, vill vi dela med oss av några tips. Saker som är bra att tänka på, för att er upplevelse ska bli så lyckad som möjligt.

Kläder efter aktivitet

Då många av aktiviteterna kan innebära rörelse, är det en god idé att ha med oömma kläder. Ett tips kan vara träningskläder och gympaskor, eller liknande. För att göra huvudpersonen lite förvirrad över vad som ska hända under dagen – be denna att ta med kläder som egentligen inte ska användas. Då kan ni nog få en och annan rolig reaktion, speciellt om det ger intryck av en aktivitet personen möjligtvis inte önskar uppleva. Lite får man luras med den blivande maken.

Ny energi

Efter en dag med mycket skratt och händelser får man inte glömma att fylla på med ny energi. Att ha med sig picknick är ett alternativ, men vi kan också hjälpa till att ordna ätbart och dryck om så önskas. Detta ska då nämnas vid bokningen. Klicka här för att se vad det skulle kosta.

Möjlighet att fixa sig

Efter aktiviteterna under dagen är det bra att ha möjlighet att fräscha till sig. En dusch och nya kläder, så är den blivande brudgummen/bruden och sällskapet redo för nya äventyr hela kvällen och natten.

Passande aktivitet för möhippa och svensexa

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!