Event för hållbar företagskultur

Vi hjälper er att kombinera aktivitet, kunskap och gemenskap på ert företagsevent. För en lyckad investering i företaget och era medarbetare.

Betyder era medarbetare allt?

Vi arbetar nära dig för att skräddarsy ett evenemang som passar er företagskultur och era mål. Utifrån era behov kan vi skräddarsy aktiviteter och upplägg med inriktningar på:

  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Gemenskap
  • Samarbete
 

Det kan också vara konferens som ger ditt team viktiga branschinsikter, kunskap och nätverksmöjligheter. Under en halvdag, heldag eller flera dagar. Eller annat företagsevent, så som invigning, teambuilding, kickoff, kundevent, lansering eller julaktivitet eller sommarmingel

Vi arbetar med bokningar över hela Sverige och inget event är för stort eller för litet för att kunna bli ett fantastiskt event, utifrån era önskemål och behov.

Paketlösningar

Vi erbjuder tre olika paketlösningar. Allt från idé, där vi finns med er igenom hela processen. Strategi, där ni vill planera det mesta själv, men får stöttning längs vägen. Eller det praktiska paketet, där vi erbjuder extra bemanning under eventet. Möjlighet finns också att få vår hjälp per timme – allt för att möta det behov ni har för ett lyckat event.  

Konferens

Från planeringen till utförande, i stort och smått hjälper vi er med en lyckad konferens. Den skapas utifrån era önskemål och de aktiviteter vi har att erbjuda, men vi kan även anpassa om ni har någon annan idé som ni vill förverkliga. Konferens är perfekt om ni vill fördjupa er i något ämne. Utveckla personalens kunskap, bygga relationer eller stärka stoltheten hos medarbetarna. 

Teambuilding

Vi hjälper er med eran teambuilding så att ni kan bygga upp ett starkt team och få en dag full av skratt tillsammans!

Ni väljer antingen aktiviteter från vårt utbud eller från våra samarbetspartners. Vi skapar ett skräddarsytt teambuildingpaket med olika aktiviteter som passar er.

Vårt populäraste företagsevent - välmåendedag​

En halv eller heldag i hälsans och välmåendes tecken, som också bidrar till företagets hållbara företagskultur.

Under denna välmåendedag får ni en djupgående avslappning med restorative yoga. Ni får också ta del av sömnexpertens kunskap om ”sömn och hållbara team”. Där ni lär er allt om hur sömn är en viktigt del av er framtida hållbara medarbetarkultur. Detta genom både föreläsning och workshop.

Eventdagens populära föreläsningar

Att ge sina medarbetare inspirerande, kunskapsbyggande föreläsningar genererar ny energi och motivation. Vid en konferens passar det perfekt att ta in en extern person som pratar kring ett ämne ni vill lyfta. På så sätt ökar ni erfarenheten och bidrar till en starkare företagskultur. 

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen!
Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!