Aktiviteter för sommarmingel som ger glada medarbetare ända in på hösten

Sommartid är den perfekta tiden att stärka banden mellan kollegor och bygga en starkare företagskultur. Genom att investera i en rolig och engagerande sommaravslutning, investerar du i ditt företags framtid och i dina anställdas välbefinnande. Låt dina medarbetare minnas sommaravslutningen hela vägen in på hösten – så att de gladeligen kommer tillbaka efter sommarsemestern. Vi delar med oss av några tips på aktiviteter som kan bidra till just detta.

 

Afterwork i sommarens tecken

Inled sommaren med en avslappnande afterwork på en solig terrass, eller i annan härlig miljö. Detta ger dina anställda en möjlighet att sänka axlarna, njuta av en god sommarbuffé och dryck, och samtidigt mingla i en informell miljö. Ett utmärkt sätt att lära känna varandra på andra plan än de dagliga arbetsuppgifterna.Fjäder i hatten – en tänkvärd tävling

’Fjäder i hatten’ är en spännande och engagerande aktivitet där lagarbete och tankeverksamhet står i centrum. Denna aktivitet kräver inga fysiska ansträngningar men stimulerar samarbete och klurigt tänkande, där teamen tävlar mot varandra för att lösa olika uppgifter. Att vinna är spännande, men det är ännu roligare att göra det tillsammans!

🔸 Vill du läsa mer om aktiviteten Fjäder i hatten? Klicka här! 

Matlagningskampen, eller någon annan teambuildingsaktivitet

Möt varandra i köket likt ett välkänt matlagningsprogram på tv. Utmana samarbetet samtidigt som ni får en otroligt rolig stund tillsammans, där det ångar både från köket och från pulsen av tävlingsandan i gruppen. Vi har även andra teambuildingsaktiviteter som kan stärka gruppdynamiken, men som innebär en rolig stund tillsammans. Utmana varandra i Frisbeecrocket, aktivitetskampen eller samarbetskampen.  

🔸 Spana in fler av våra aktiviteter här!

 Varför ett sommarmingel?

Att anordna ett sommarmingel för ditt företag är ett utmärkt sätt att uppskatta och belöna dina medarbetare för deras hårda arbete under året. Det skapar en känsla av tillhörighet och gemenskap, och ger alla en chans att slappna av och ladda batterierna inför sommarledigheten.

Kickstarta ledigheten med en oförglömlig sommaravslutning

Målet för oss på Eventdagen är att skapa en oförglömlig sommaravslutning som kickstartar ledigheten på bästa sätt, med fokus på gemenskap och uppskattning. Vi utgår från Uppsala, men har arrangerat evenemang i hela Sverige. Oavsett om ditt företag är stort eller litet, lokalt eller nationellt, finns det stora fördelar med att avsluta sommarsäsongen med ett välorganiserat sommarmingel. Så låt planeringen börja och förbered er för en sommar som både du och dina medarbetare sent kommer att glömma!

👉 Vill du ha hjälp med en idé på aktivitet inför er sommaravslutning? Eller koordinering, några extra händer eller något annat behov under kommande event? Kontakta oss här! 

Aktiviteter för sommarmingel som ger glada medarbetare ända in på hösten

Aktiviteter för en minnesvärd möhippa

11 tips på hur företag kan integrera mer kunskapsbyggande för sina anställda:

Varför kunskapsbyggande är avgörande för företag och medarbetare

Konferensens fördelar för kommunikationen inom företaget

Vad är ett företagsevent?

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!