Fjäder i hatten

En klurig tävling för stora grupper som innefattar kunskap och dueller.

En aktivitet som gör att gruppen måste tänka till, men också samarbeta för de rätta svaren. Annars finns risken att hatten blir utan fjädrar, och ett annat lag tar hem segern! Spänning möter kunskap och kittlar tävlingsinstinkten hos deltagarna på bästa sätt utan någon fysisk ansträngning.

Hur går det till?

Indelade i små lag om 3-5 personer tävlar ni om vem som kan samla flest fjädrar i hatten. Varje lag startar med en hatt med 10 fjädrar och en karta över området där ett antal kontroller är utmarkerade. På varje kontroll står även en kategoriangiven, tex teknik, historiska uppfinningar eller bollkänsla.

Lagen får gå till kontrollerna i vilken ordning de vill och får även besöka en kontroll flera gånger. När två lag möts på en kontroll så uppstår en duell. Lagen får svara på en fråga eller göra en utmaning inom kontrollens kategori. Det lag som vinner stjäl en fjäder från det andra laget och får sätta i sin hatt. Vinnande laget står kvar på kontrollen som regerande mästare i den kategorin medan det förlorande laget får söka sig vidare till en ny kontroll. I slutet vinner det lag som har flest fjädrar i sin hatt.

Tidsåtgång

90 Minuter

Antal deltagare

Minimum 25 deltagare. Max 200 deltagare

Pris

245kr/ per person + Startavgift 1000kr

I samarbete med

EttEvent

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!