Planera en fartfylld och aktiv Möhippa

Möhippor är en tradition som sträcker sig långt tillbaka. Det är en upplevelse som handlar om att fira brudens sista tid som ogift tillsammans med hennes närmaste vänner. Det är en dag fylld av skratt, glädje och aktiviteter som bruden sent ska glömma. En möhippa är en chans att samla alla brudens favoritpersoner. Skapa minnen för livet – men vad ska man göra för att den verkligen ska sticka ut?

Om du har en brud som älskar fart, fläkt och äventyr. Med ett sällskap som också vill ha en dag fylld av energi och skratt är det viktigt att välja rätt aktivitet. Så, hur hittar man den perfekta aktiviteten för just er grupp?

Hur väljer man rätt aktivitet för möhippan?

Nyckeln är att tänka på brudens personlighet och vad som får henne att skratta och ha roligt. Är hon den som älskar att vara i rörelse? Som alltid är med på träningen eller en riktig tävlingsmänniska? Då bör ni välja något fartfyllt och utmanande som kan få hela gänget att svettas och skratta tillsammans.

Aktiviteterna nedan är perfekta för en möhippa som ska fyllas av energi, tävling och mycket skratt!

Kofotboll Möhippa

Kofotboll – en kombination av förvirrade kossor och fotboll

Tänk dig en fotbollsmatch, men istället för dina vanliga träningskläder bär ni kodräkter! Kofotboll är en galen och tokrolig aktivitet där bruden och hennes vänner får en oförglömlig stund. Alla deltagare är iklädda ko-dräkter där synfältet begränsas genom en mule. Detta gör att ni alla känner er lite förvirrade när ni försöker att få bollen i mål.

Det här är en aktivitet som får både bruden och alla deltagare att vika sig av skratt. Det är inte bara utmanande att spela med begränsad sikt. Det är också hysteriskt roligt att se alla andra kämpa som förvirrade kor på planen! En garanterat skrattfylld upplevelse för alla inblandade. Läs mer och boka kofotboll här! 

Frisbeecrocket – där gemenskap möter tävlingsanda

Har du inte hört talas om frisbeecrocket? Det är en unik och spännande aktivitet som kombinerar frisbee och crocket – men med en fysisk och taktisk twist! Den här aktiviteten är perfekt om ni vill ha en tävlingsinriktad möhippa som ändå bjuder på massor av skratt och gemenskap.

Två lag tävlar mot varandra genom att försöka kasta sina frisbees genom bågar i varierande höjd. Det kräver både precision och en bra strategi för att komma igenom banan snabbast. Frisbeecrocket är ett utmärkt val om ni söker en utmanande och rolig aktivitet som kombinerar tävling och gemenskap – och där alla får svettas lite! Läs mer om Frisbeecrocket här! 

Frisbeecrocket

Kick- och Thaiboxning – Utmana styrka, kondition och uthållighet.

Om bruden är den som älskar att träna, då är en kick- och thaiboxningssession ett fantastiskt sätt att få ut energi och ha kul tillsammans. Detta pass på 45 minuter är en högintensiv träning för hela kroppen, där ni får utmana både styrka, kondition och uthållighet.

Med denna aktivitet kommer ni att få en rolig men krävande stund som garanterat får pulsen att stiga. Och det bästa? Ni får kämpa tillsammans, skratta och kanske ge bruden en extra utmaning i ringen! Läs mer om Kick- och thaiboxning här! 

Padelturnering – En tävlingsinriktad klassiker

Padel är en av de mest populära sporterna just nu, och en perfekt aktivitet för en möhippa med minst 12 deltagare. Här kan ni dela upp er i lag och ha en rolig padelturnering under två timmar, med skratt, tävling och gemenskap. En person på plats kommer att hålla koll på matcher och regler, för bästa upplevelse. Efteråt kan ni ladda upp med en god måltid – och kanske fira vinnarna med något gott att dricka. Läs mer och boka padelturnering här! 

Låt oss på Eventdagen hjälpa er skapa en oförglömlig dag!

Hos Eventdagen har vi över 10 års erfarenhet av att planera och koordinera möhippor och andra event. Vi har aktiviteterna men kan också hjälpa er att skräddarsy efter brudens personlighet och era önskemål. Allt för att ni ska få en dag som passar just er! Oavsett om ni vill ha en fartfylld dag eller en lite lugnare aktivitet, finns vi här för att se till att allt går smidigt och att ni bara kan fokusera på att ha roligt.

Vi ser fram emot att skapa minnen tillsammans med er

Arrangera företagsevent i egna lokaler

Julfest med eventdagen

7 tips för en oförglömlig julfest

Bröllop med Eventdagen

Inspiration för att välja musik till er vigsel

Kofotboll Möhippa

Planera en fartfylld och aktiv Möhippa

Invigning nytt kontor och lansering

Vill ni ha en minnesvärd invigning eller lansering?

Julfest eventdagen

5 tips på julfirande för företag

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!