Teambuilding och aktiviteter i Uppsala

Vi på Eventdagen i Uppsala hjälper er att arrangera event och aktiviteter som gör er dag speciell.

Med lång erfarenhet av allt ifrån teambuilding till konferenser, har vi på Eventdagen verktygen att ordna kvalitativa event som är anpassade för varje behov. Vi anordnar allt från stort till smått med en gemensam nämnare: fantastiska event med guldstjärna i kanten!

Idag erbjuder vi tre olika paket anpassade efter era olika behov, se nedan. Är det så att du enbart vill boka en aktivitet? Hör av dig så löser vi det också.

eventdagen idépaket

Idépaketet – Från idé till förverkligande

Idépaketet passar dig som behöver hjälp med det mesta från början till slut. Vi hjälper till i alla stegen under planeringsprocessen och själva eventdagen. Ni berättar er vision och vi gör allt för att förverkliga den. Vi ser till att allt ni önskar finns på plats när gästerna anländer – förtäring, personal redo att servera, musik som spelar.

Luta dig tillbaka så ser vi till att allt ni önskar finns på plats!

eventdagen strategipaket

Strategipaketet – Stöd och strategi

Strategipaketet passar dig som till stora delar vill planera och arrangera själv, men behöver extra kompetens inom området. Här hjälper vi till vid strategiska beslut så att planeringen går så smidigt som möjligt.

Vi finns tillgängliga under hela processen för att bolla idéer och finna lösningar. Vi är ert stöd från idé till utförande, men det är ni som håller i rodret.

eventdagen praktiskt

Praktiska paketet – Extra händer på eventet

Det praktiska paketet passar dig som endast behöver några extra händer under själva eventdagen. När det är dags för ditt event där du själv ordnat en plan och koncept, men det som fattas är hjälp med det praktiska genomförandet – är vi med under själva utförandet av eventet.

Vi dekorerar, förbereder inför, finns till hands under eventet och hjälper till att plocka ihop efteråt.

Tidigare event vi på Eventdagen har anordnat

I princip alla aktiviteter kan vi genomföra både fysiskt eller digitalt.

  • Team building
  • Kick-off
  • Personaldag-ar
  • Konferens (halvdag till flera dagar)
  • Styrelse-och ledningsgruppsdagar
  • Invigningar av lokaler (kontor, fabriker)
  • Workshop
  • Träningsdagar
  • Jämställdhetsevent
  • Utbildningsdagar
Vi anlitade Eventdagen när vi skulle inviga vår första fabrik. Samarbetet var otroligt smidigt, och där vi inte hade idéer kom de med idéer bättre än vad vi skulle ha kommit på. Högsta betyg!
Björn Lindh, Graphmatech
Vårt samarbete med Eventdagen fungerade väldigt bra och effektivt. De arbetade på vårt kontor vilket gjorde att de fick insikt i vårt företag och kunde ge värdefulla råd. Vi har redan börjat planera in fler event där vi ska ta in Eventdagen!
Amin Gholia, Data Ductus
From 2019 har vi samarbetat med Eventdagen kring vårt nätverk för kvinnliga företagare i Uppsala. Samarbetet har gått som på räls och det positiva utfallet samt feedback har till stor del varit tack vare deras personal!
Evelina Viiri-Garafolo, SEB Uppsala