Konferens i Uppsala

Ska ni arrangera konferens?

Behöver ert företag samlas och fördjupa er i något ämne? Vill ni utveckla personalens kunskap, bygga relationer, eller stärka stoltheten hos era medarbetare?

Då är det dags för konferens, med ett upplägg som är väl anpassat för ert företags behov. Men också för mottagligheten hos deltagarna. Där kunskapsbyggande sessioner kan kombineras med interaktiva aktiviteter eller föreläsningar. Möjligheterna är många på en lyckad konferens som kan ge mycket för företagskulturen. 

Vi på Eventdagen har stor erfarenhet av att anordna lyckade event, lika så ett rikligt utbud av både aktiviteter och föreläsningar. 

Hur mycket hjälp vill ni ha? Vi hjälper er med bokning, planering och utförande, i stort och smått – utifrån era önskemål, så att ni kan få ett fantastiskt event tillsammans med era medarbetare. 

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.

Eventdagens populära föreläsningar

Att ge sina medarbetare inspirerande, kunskapsbyggande föreläsningar genererar ny energi och motivation. Vid en konferens passar det perfekt att ta in en extern person som pratar kring ett ämne ni vill lyfta. På så sätt ökar ni erfarenheten och bidrar till en starkare företagskultur. 

Takvandring

Vill ni ha roliga aktiviteter till konferensen?

Vi har en mängd olika aktiviteter som bygger gemenskap och sammanhållning, för en rolig och fartfylld dag tillsammans. Dessa aktiviteter kan kombineras, för att aktivera sällskapet, och få en stund full av skratt. Därefter kan ni fortsätta med kunskapsbyggande föreläsningar eller andra festligheter. 

Hur kan en konferens med Eventdagen se ut?

Vi tror på att kombinera utveckling med skratt. Därför rekommenderar vi upplägg som innefattar föreläsningar, diskussioner och aktiviteter. På så sätt får ni ut det mesta av evenemanget och håller medarbetarna engagerade, med en mottaglighet för ny kunskap. 

Eventdagen kan finnas där för er med olika lösningar, beroende på hur mycket hjälp ni vill ha under planeringen och utförandet. 

wonderwomen2018-72 (1)

Kontakta oss för ert nästa event!

Fyll i formuläret nedan så börjar vi planeringen! Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor, vill bolla idéer eller få rådgivning kring event.
Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!