Leksaksfabriken

För företag som vill utmana samarbete och struktur

I denna aktivitet kan ni gå från kaos till väloljat team på två timmar! Leksaksfabriken ska skötas, och här går ni från planering till produktion och leverans – en rolig och utmanande aktivitet för grupper som kräver lite fysisk aktivitet men mycket samarbete!

Hur går det till?

I Leksaksfabriken delar vi upp i flera lag som ska driva varsin fabrik. Det är mycket som behövs för en fungerande produktion och nöjda kunder. Viktigast av allt är dock att ni samarbetar så att ni kan hantera leksaksbeställningarna som rullar in. Till er hjälp har ni ritningar, kartong, trä, papper och verktyg för att bygga leksakerna. För varje godkänd order får ni pengar som ni kan spendera på nya resurser, kanske en extra sax eller mer blå kartong? Vilket lag har bäst samarbete och lyckas bygga flest godkända leksaker?

För att genomföra Leksaksfabriken behövs en ganska stor yta. Varje lag kommer vilja strukturera upp arbetet och behöver således ett flertal bord. Vi rekommenderar bord och stolar så att alla har en sittplats, lagen ska vara nära varandra men ändå åtskilda. Alla lagen får leksaksbeställningar från samma fysiska maskin som förslagsvis placeras mellan lagen.

Passar utmärkt för utveckling av LEAN.

Tidsåtgång

2 Timmar

Antal deltagare

Minimum 8 deltagare. Max 50 deltagare

Pris

345kr/ per person + Startavgift 1000kr

I samarbete med

EttEvent

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!