Aktiviteter för en minnesvärd möhippa

Tre tips på aktiviteter för en minnesvärd möhippa som passar hela gruppen.

Att planera den perfekta möhippan är inte helt lätt. Det gäller att balansera mellan skratt, äventyr och avkoppling. Men samtidigt passa gruppen och möta den blivandes intressen. För er som drömmer om en dag fylld med minnesvärda händelser, erbjuder Eventdagen ett spektrum av aktiviteter som garanterar en oförglömlig tillställning för den blivande bruden och hennes närmaste vänner. 

Spela in en cover – var artister för en stund i riktig studio

En av de mest spännande aktiviteterna som erbjuds är möjligheten att spela in en låt eller en cover i en professionell musikstudio. Föreställ er att kliva in i en värld av blinkande knappar, vinylskivor och glittriga väggar. Under ledning av en erfaren musikproducent får ni chansen att spela in en egen låt, vare sig det handlar om ett egenskrivet mästerverk till en välkänd melodi eller en cover. Efter inspelningen mixas er låt samman till ett färdigt verk som levereras samma dag. Detta är inte bara en fantastisk möhippeaktivitet för musikälskaren, utan även ett minne att skratta åt under många år framöver, kanske till och med att spela upp på bröllopet.

Spela in en cover

Kofottboll – en fysisk men skrattgaranterad aktivitet

För en dos av skratt och fysisk aktivitet erbjuder vi också kofotboll – en helt unik upplevelse där deltagarna, utklädda till kor, deltar i en fotbollsmatch. Med synfältet begränsat till en ko-mules perspektiv blir spelet en hysterisk upplevelse som garanterat framkallar skrattanfall hos alla inblandade. Denna aktivitet är perfekt för den som söker en rolig och fysisk utmaning. Där alla i gruppen kan vara med, och skratta både på planen och som åskådare.

Kofotboll 

YinYoga eller dynamiskt flow – en lugnare aktivitet med hög harmoni

Om ni istället längtar efter en stund av lugn och återhämtning, kan våra Yinyoga eller dynamiskt flow-pass erbjuda en oas av stillhet och närvaro. Genom att praktisera yoga tillsammans, antingen genom de lugna och passiva positionerna i Yinyoga eller genom det mer rörliga och dynamiska flödet, kan ni finna ett inre lugn och minska stress. Det är en aktivitet som erbjuder både fysiska och mentala fördelar, perfekt för att skapa en balanserad och harmonisk möhippa.

Yin Yoga  

Hos Eventdagen är vi dedikerade till att skapa skräddarsydda upplevelser som speglar era önskemål och behov. Vi har aktiviteterna som passar olika grupper. Och om ni önskar, tar vi hand om all planering och organisation, från bokningar till genomförande, så att ni kan fokusera på att njuta av dagen. Oavsett om ni föreställer er en dag fylld med action och äventyr eller en mer avslappnad tillställning, står vi redo att göra er möhippa till en dag att minnas för livet.

Befinner ni er i Uppsala eller Nyköping? Tveka inte att höra av er så skapar vi en minnesvärd dag för er alla.

Vi hjälper er att få en lyckad dag som passar den blivande bruden. Klicka här!

Aktiviteter för sommarmingel som ger glada medarbetare ända in på hösten

Aktiviteter för en minnesvärd möhippa

11 tips på hur företag kan integrera mer kunskapsbyggande för sina anställda:

Varför kunskapsbyggande är avgörande för företag och medarbetare

Konferensens fördelar för kommunikationen inom företaget

Vad är ett företagsevent?

Kontakta mig!

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i namn samt telefon eller e-post så återkommer vi till dig!